Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Przygotowując danie zastanówmy sie z czym je mamy apetyt zjeśc, Ja przygotowuję je na obiad z ziemniakami pire a na kolację z frytkami , tak więc jesli z ziemniakami ugotujmy je jeśli z frytkami przygotujmy wszystko do zrobienia frytek. Martadele kroimy na średnio−grube plastry obtaczamy je w jakju i bułce tertek (jak kotlety) i smażymy na rumiany kolor i odkładamy do naczynia żaropopdrnego , układamy jeden obok drugiego> Pieczarki myjemy i kroimy w dowolny sposób smazymy na masle lub margarynie z dodatkiem cebulki soli i pieprzu usmażone pieczarki kładziemy na ułozone w naczyniu krążki martadeli wierzch potrawy posypujemy serem. Przygotowana potrawę wkładamy do piekarnika i zapiekamy tak długo az ser się nie rozpusci. Smacznego!

Tagi:

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 50 dag kiełbasy martadeli 40 dag pieczarek 35 dag żółtego potartego sera
  • sól pieprz do smaku
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD

Wydrukuj przepis

COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD

Zgłoś przepis do moderacji