1

2

Przepisy

Kotlety mielone nadziewane pieczarkami

5/5 5 13 5 1

Przygotowanie:

mięso przepuszczamy przez maszynke, również mielimy 1 cebulke i 2 kromki namoczonego chleba, do zmielonego mięsa dodajemy jajko i przyprawy, mieszamy

pieczarki kroimy w plasterki a cebulke w talarki, wszystko doprwaiamy wegeta i dusimy przez 20 min, 5 min podsmażamy

z mięska formułujemy średniej wielkości kotleciki, robimy małe wgłebienia i układamy do srodka pieczarki+wiórki masła tak żeby mięso było bardziej soczyste, zawijamy tak żeby nie było widac pieczarek , następnie kotleciki obtaczamy w bułce tartej i obsmażamy z obu stron na gotowo

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: