1

2

Przepisy

Filety rybne w zalewie pomidorowej.

4/5

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

Filety posypać pieprzem i jarzynką.Obtoczyć w cieście naleśnikowym i smażyć na rozgrzanym oleju..Wszystkie składniki zalewy zagotować(cebulkę uprzednio pokroić i zeszklić na oleju)usmażone filety układać w naczyniu,polać zalewą i włożyć następną warstwe filetów i znów zalewę i tak na przemian.Dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: