Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Filety rybne w zalewie pomidorowej.

  • czas Łączny czas: 120 min (Przygotowanie: 60 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filety posypać pieprzem i jarzynką.Obtoczyć w cieście naleśnikowym i smażyć na rozgrzanym oleju..Wszystkie składniki zalewy zagotować(cebulkę uprzednio pokroić i zeszklić na oleju)usmażone filety układać w naczyniu,polać zalewą i włożyć następną warstwe filetów i znów zalewę i tak na przemian.Dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Filety rybne w zalewie pomidorowej.

Wydrukuj przepis

Filety rybne w zalewie pomidorowej.

Zgłoś przepis do moderacji