1

2

Przepisy

Filety rybne w zalewie pomidorowej.

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

Filety posypać pieprzem i jarzynką.Obtoczyć w cieście naleśnikowym i smażyć na rozgrzanym oleju..Wszystkie składniki zalewy zagotować(cebulkę uprzednio pokroić i zeszklić na oleju)usmażone filety układać w naczyniu,polać zalewą i włożyć następną warstwe filetów i znów zalewę i tak na przemian.Dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: