Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

'na niedzielny obiad'

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. .pieczarki, paprykę pokroić w kostkę, ser zetrzeć na grubej tarce, filety skroić w kostkę, wymieszać dać żółtka. z białek ubić pianę, dodać mąke kartoflaną, sól, pieprz. formować kotleciki, otoczyć w bułce, piec na wolnym ogniu.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 13 czerwca 2011
    mamba3

    super przepis

    +0
  • 13 czerwca 2011
    mamba3

    super przepis

    +0
  • 7 listopada 2010
    dorii

    Moim zdaniem- paprykę, pieczarki należy wcześniej poddusić. Ja zrobiłabym z tego placuszki, nie kotleciki.

    +0
  • 18 maja 2010
    Jaskiniowy

    Przepis jest bez sensu, nie warto tego nawet próbować. Papryka będzie surowa, pieczarki też. Warzywa nie zdążą się upiec bo cała reszta zacznie się bardzo szybko przypalać. Kto wymyśla takie bzdety i po co?

    +0
  • 30 marca 2010
    basiula22

    wszystkie składniki po pokrojeniu miesza się ze sobą i tak powstałą "papkę" formuje się w kotleciki, obtacza bułką i smaży.

    +0
  • 3 marca 2010
    pelupku

    nie rozumiem tego przepisu... co zrobić z papryką i pieczarkami? kurczaka obtoczy w bułce i piec wszystko razem? Proszę o uściślenie

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Wydrukuj przepis

Zgłoś przepis do moderacji