Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

zupa z serkami topionymi

  • czas Łączny czas: 85 min (Przygotowanie: 25 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Pora i cebulę pokroić w talarki, resztę warzyw zetrzeć na tarce. Wszystkie warzywa poddusić na maśle ok. 15-20 minut (można już dodać curry). Gdy będą już miękkie zalać wrzątkiem i gotować ok 10 minut.Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki będą miękkie dodać rozgniecione serki topione (najlepiej zmiksować je z odrobiną gorącej zupy). Zupę doprawić do smaku solą i pieprzem. PYCHA POLECAM !!!!!

Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 13 kwietnia 2008
    marzolinka

    no i zrobiłam, rzeczywiście pychotka :o) Dzięki za przepis!! Pozdrawiam!

    +0
  • 13 kwietnia 2008
    marzolinka

    no i zrobiłam, rzeczywiście pychotka :o) Dzięki za przepis!! Pozdrawiam!

    +0
  • 12 kwietnia 2008
    marzolinka

    fajne, dzisiaj wypróbuję i zobaczymy czy pychotka :o)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

zupa z serkami topionymi
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

zupa z serkami topionymi

Wydrukuj przepis

zupa z serkami topionymi

Zgłoś przepis do moderacji