1

2

Przepisy

zupa z serkami topionymi

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 25 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Pora i cebulę pokroić w talarki, resztę warzyw zetrzeć na tarce. Wszystkie warzywa poddusić na maśle ok. 15-20 minut (można już dodać curry). Gdy będą już miękkie zalać wrzątkiem i gotować ok 10 minut.Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki będą miękkie dodać rozgniecione serki topione (najlepiej zmiksować je z odrobiną gorącej zupy). Zupę doprawić do smaku solą i pieprzem. PYCHA POLECAM !!!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: