Pasta z tuńczyka z sosem z tabasco

Oceń ten przepis!

5/5 5 41 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 41 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Tuńczyka odsącz z zalewy, a następnie rozgnieć widelcem.
  2. Ogórek pokrój w drobną kostkę.
  3. Majonez wymieszaj z tuńczykiem, ogórkiem i koperkiem.
  4. Dodaj sok z cytryny, sos tabasco i ketchup.

Opis przepisu:

Nie masz pomysłu na przystawkę ani na kanapkę? Co powiesz na przepyszny przepis na pastę? Nasza propozycja to smaczna i prosta pasta z tuńczyka, która sprawi, że kanapki znikną ze stołu w mgnieniu oka! Zdecydowany smak pasty, który tworzy kompozycja kiszonego ogórka, soku z cytryny, ostrego sosu tabasco i słodkiego ketchupu, sprawią, że kanapki nie będą nudne, a co ważne przygotowanie smacznej pasty z tuńczyka nie zajmie Ci dużo czasu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?