1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Kapustę poszatkować.Paprykę i ogórki pokroić w kostki.Filet z
kurczaka pokroić w paski lub kostki i podsmażyć najlepiej na oliwie z
oliwek z przyprawą do kurczaka.Ketchup i majonez wymieszać w oddzielnej
miseczce tak żeby powstał sosik.Po usmażeniu fileta przestudzić go.Sos
koperkowo-ziołowy wsypać do poszatkowanej kapuskty pekińskiej
.Wszystkie produkty razem doładnie wymieszać i wstawić do lodówki na
tak około 1 godzinę.

Życzę smacznego jedzenia!! Mariola Frukowska z córką.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: