Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka Rzymska z kurczakiem

  • czas Łączny czas: 60 min (Przygotowanie: około 30 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę poszatkować.Paprykę i ogórki pokroić w kostki.Filet z

  2. kurczaka pokroić w paski lub kostki i podsmażyć najlepiej na oliwie z
  3. oliwek z przyprawą do kurczaka.Ketchup i majonez wymieszać w oddzielnej
  4. miseczce tak żeby powstał sosik.Po usmażeniu fileta przestudzić go.Sos
  5. koperkowo-ziołowy wsypać do poszatkowanej kapuskty pekińskiej
  6. .Wszystkie produkty razem doładnie wymieszać i wstawić do lodówki na
  7. tak około 1 godzinę.

    Życzę smacznego jedzenia!! Mariola Frukowska z córką.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • kapusta pekińska
  • filet z kurczaka 1 podwójny
  • ketchup łagodny 3-4 łyżeczki
  • majonez winiary 3-4 łyżeczki
  • papryka czerwona 1 lub 2
  • ogórki konserwowe 4-5 sztuk
  • kukurydza z puszki
  • sos koperkowo-ziołowy
  • przyprawa do kurczaka

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka Rzymska z kurczakiem
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka Rzymska z kurczakiem

Wydrukuj przepis

Sałatka Rzymska z kurczakiem

Zgłoś przepis do moderacji