Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Devolay z piersi kurczaka

  • Pierś z kurczaka zawijana z pieczarkami i serem
  • czas Łączny czas: 40 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Przydotowanie:

  2. Piersi rozbic posypać przyprawami-odstawic na 5 min

  3. Pieczarki pokroic w plasterki i udusic na maśle przez ok 10 min

  4. Ser pokroic w grubsze paski

  5. Na rozbitych piersiach rozłozyc pieczarki, ser, wiórki masła i posypac pietruszką.

  6. Następnie nasze piersi zawijamy w ruloniki (można spiąć wykałaczka)

  7. Gotowe devolay panierujemy w jajku i w bułce i obsamżamy na oleju.

  8. Co troche przewracamy nasze roladki, az beda gotowe!

  9. Smacznego :)

Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 7 marca 2014
    wiklinowykret

    pierś z kurczaka wyszła mi jak twardy suchelec, ale dodałam ser i pieczarki i było nawet zjadliwe! kucharka ze mnie żadna, ale to mi nawet wyszło

    +0
  • 11 listopada 2008
    stynka23

    a ja ostatnio nawet jadłam takie właśnie pyszności i spróbuję już jutro zrobić na obiad.. jest faktycznie pyszne!

    +0
  • 18 maja 2008
    iwi75

    Z pieczarkami i z serem jeszcze nie próbowałam,ale brzmy nieźle i napewno wypróbuje twój przepis.

    +0
  • 25 kwietnia 2008
    jlo191

    A JAK SIE ROBI TAKA SALATKE Z CZERWONEJ KAPUSTY,KTORA JEST NA ZDJECIU?

    +1
  • 23 marca 2008
    otylia_sieczka

    ..szczerze mówiąc jak dałam dodaj przepis to juz sie pojawiły duze litery.. :)

    +0
  • 20 marca 2008
    janinateresa

    jak sie robi wieksze litery

    +1

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Devolay z piersi kurczaka

Wydrukuj przepis

Devolay z piersi kurczaka

Zgłoś przepis do moderacji