Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

śledzie po kaszubsku

  • czas Łączny czas: 20 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filety pokroić w kawałki. Rozgrzać olej i zeszklić cebulę. Dodać cukier i chwilę smażyć. Wlać ocet, dodać liście laurowe, zielę ang.,koncentrat pomidorowy. Wymieszać i dusić kilka minut. Zdjąć z ognia i dodać ziarenka gorczycy. Wystudzić. Kłaść kawałki filetów i przekładać sosem.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 1/2 kg filetów śledziowych
  • 2 łyżki cukru
  • 1/4 szklanki oleju
  • 4 łyżki octu
  • 4 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 30 dkg cebuli
  • 3 ziarenka ziela ang.
  • 3 liście laurowe
  • ziarenka gorczycy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

śledzie po kaszubsku
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

śledzie po kaszubsku

Wydrukuj przepis

śledzie po kaszubsku

Zgłoś przepis do moderacji