1

2

Przepisy

śledzie w estragonie

3/5 3 4 5 1

przygotowanie: 60 minut

Przygotowanie:

estragon zalać octem.śledzie wymoczyć.cebulę pokroić w kostkę.estragon jak spęcznieje dodać do niego olej i cukier wymieszać.tak przygotowaną zalewę dodajemy do śledzi pokrojonych według własnego uznania.najlepsze po dwóch dniach.
przepraszam jeśli ktoś już umieścił ten przepis.
SMACZNEGO!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: