1

2

Przepisy

STROGONOW

5/5

przygotowanie: 120 minut

oczekiwanie: 40 minut

Przygotowanie:

Ugotować wywar z wołowiny. Wyjąć i pokroić w paseczki ( podobnie jak na flaki). Wsypać z powrotem do wywaru. Następnie dodać pieczarki pokrojone w paseczki ( lekko podsmażone). Na koniec dodać ogórki i koncentrat pomidorowy. Zaprawić mąką z wodą i doprawić. Smak musi być pikantny.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: