Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

STROGONOW

  • czas Łączny czas: 160 min (Przygotowanie: 120 min Oczekiwanie 40 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ugotować wywar z wołowiny. Wyjąć i pokroić w paseczki ( podobnie jak na flaki). Wsypać z powrotem do wywaru. Następnie dodać pieczarki pokrojone w paseczki ( lekko podsmażone). Na koniec dodać ogórki i koncentrat pomidorowy. Zaprawić mąką z wodą i doprawić. Smak musi być pikantny.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 70-80 dag wołowiny bez kości
  • 40-50 dag pieczarek
  • 5 kiszonych ogórków (obranych ze skórki i pokrojonych w kostkę)
  • koncentrat pomidorowy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

STROGONOW
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

STROGONOW

Wydrukuj przepis

STROGONOW

Zgłoś przepis do moderacji