1

2

Przepisy

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI

5/5 5 11 5 1

Przygotowanie:

mIESO POKROIC W PLASTRY O GRUBOSCI 1 CM i posypac delikatem do mies. Odstawic na 3-4 godziny do lodowki. po wyjeciu panierowac w mace i obsmazyc z obu stron. Ukladac w zaroodpornym naczyniu. Pieczarki pokroic w talarki, a cebule w krazki po czym wylozyc na mieso. Przygotowac zalewe ze skladnikow i polac rownomiernie mieso. Piec w piekarniku w temp.180-190 stopni przez 1 godz i 15 min

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: