Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. mIESO POKROIC W PLASTRY O GRUBOSCI 1 CM i posypac delikatem do mies. Odstawic na 3-4 godziny do lodowki. po wyjeciu panierowac w mace i obsmazyc z obu stron. Ukladac w zaroodpornym naczyniu. Pieczarki pokroic w talarki, a cebule w krazki po czym wylozyc na mieso. Przygotowac zalewe ze skladnikow i polac rownomiernie mieso. Piec w piekarniku w temp.180-190 stopni przez 1 godz i 15 min
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 27 sierpnia 2008
    SYLLAA

    Bardzo pyszne danie polecam.

    +0
  • 8 lipca 2008
    480209

    Czy mięso należy najpierw ubić?

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI

Wydrukuj przepis

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI

Zgłoś przepis do moderacji