1

2

Przepisy

KARKOWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI

5/5

Przygotowanie:

mIESO POKROIC W PLASTRY O GRUBOSCI 1 CM i posypac delikatem do mies. Odstawic na 3-4 godziny do lodowki. po wyjeciu panierowac w mace i obsmazyc z obu stron. Ukladac w zaroodpornym naczyniu. Pieczarki pokroic w talarki, a cebule w krazki po czym wylozyc na mieso. Przygotowac zalewe ze skladnikow i polac rownomiernie mieso. Piec w piekarniku w temp.180-190 stopni przez 1 godz i 15 min

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: