Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka z serem feta i kapustą pekińską

  • czas Łączny czas: 20 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ser feta pokroić w dużą kostkę. Kapustę pekińską pokroić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Zielony ogórek obrany ze skórki i czerwoną paprykę pokroić w kostkę.
  2. Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać majonez i wymieszać.
  3. Sałatka idealna do kiełbaski z grilla.
  4. Smacznego.
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • ok. 1 kapusty pekińskiej
  • 1-2 opakowania sera feta
  • 5 jajek
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 zielony ogórek
  • 1 czerwona papryka
  • ok. 3 łyżki majonezu

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka z serem feta i kapustą pekińską
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka z serem feta i kapustą pekińską

Wydrukuj przepis

Sałatka z serem feta i kapustą pekińską

Zgłoś przepis do moderacji