1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Kapustę i rodzynki umyć. Brzoskwinie osączyć z syropu.
Po oczyszczeniu kapustę drobno poszatkować. Brzoskwinie pokroić na małe kawałki. Rodzynki zalać gorącą wodą, aby zmiękły, następnie odcedzić.
Wszystkie składniki starannie wymieszać. W osobnej miseczce połączyć śmietanę z majonezem i przyprawami. Sosem tym polać sałatkę i wstawić na 1 godzinę do lodówki. Przed podaniem wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

  • Kaktussowa
    Spotkałam się już z kilkoma przepisami, gdzie połączone są warzywa i owoce. Ale jakoś nigdy nie mogłam się do nich przekonać. Ale chyba pora, bo sałatka wygląda na bardzo apetyczną :-)

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: