Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

  • 	Bardzo apetyczna. Moja ulubiona.
  • czas Łączny czas: 30 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę i rodzynki umyć. Brzoskwinie osączyć z syropu.
  2. Po oczyszczeniu kapustę drobno poszatkować. Brzoskwinie pokroić na małe kawałki. Rodzynki zalać gorącą wodą, aby zmiękły, następnie odcedzić.
  3. Wszystkie składniki starannie wymieszać. W osobnej miseczce połączyć śmietanę z majonezem i przyprawami. Sosem tym polać sałatkę i wstawić na 1 godzinę do lodówki. Przed podaniem wymieszać.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 60 - 70 dag kapusty pekińskiej
  • 1 puszka brzoskwiń
  • 7 dag rodzynek
  • 1 mały słoik majonezu
  • 3 łyżki śmietany
  • 1 łyżeczka curry
  • sól i pieprz

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 10 sierpnia 2013
    Kaktussowa

    Spotkałam się już z kilkoma przepisami, gdzie połączone są warzywa i owoce. Ale jakoś nigdy nie mogłam się do nich przekonać. Ale chyba pora, bo sałatka wygląda na bardzo apetyczną :-)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

SAŁATKA  Z  KAPUSTY  PEKIŃSKIEJ
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

SAŁATKA  Z  KAPUSTY  PEKIŃSKIEJ

Wydrukuj przepis

SAŁATKA  Z  KAPUSTY  PEKIŃSKIEJ

Zgłoś przepis do moderacji