Sałatka majowa

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 4

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sałatę umyj, osusz, podziel na cząstki.
  2. Pomidory i ogórek pokrój w kostkę.
  3. Szczypiorek i koperek posiekaj.
  4. Rzodkiewki pokrój w plasterki.
  5. Wszystkie składniki sałatki połącz z Sosem ziołowym z nutą czosnku WINIARY, dopraw do smaku solą i cukrem.
  6. Podawaj od razu po przygotowaniu.

Opis przepisu:

Gdy nadchodzi maj i dookoła pachnie bzami, to znak, że właśnie nastała najlepsza pora na przygotowanie sałatki ze świeżych warzyw! Gdy masz ochotę na coś lekkiego, sięgnij po przepis na sałatkę majową z Sosem ziołowym z nutą czosnku WINIARY!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?