Naleśniki inaczej

Oceń ten przepis!

3/5 3 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

3/5 3 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z mleka, mąki, jajek, soli i oleju zrób ciasto i usmaż naleśniki.
  2. W międzyczasie obierz i pokrój w plasterki pieczarki i ser.
  3. Na ciepłe naleśniki nakładaj żółty ser, pieczarki i kukurydzę.
  4. Następnie składaj naleśniki na pół i podsmażaj na patelni do roztopienia sera.
  5. Naleśniki układaj na talerzu i dekoruj majonezem.

Opis przepisu:

Pyszne naleśniki z kukurydzą i pieczarkami, z dodatkiem Majonezu dekoracyjnego WINIARY. To także idealne danie dla fanów ciągnącego się żółtego sera. A jeśli macie ochotę na dodatkowy sos, polecamy Sos włoski WINIARY lub Sos czosnkowy WINIARY. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?