1

2

Przepisy

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser biały zmiel dwukrotnie w maszynce do mięsa.
  2. Przy drugim kręceniu dodaj cukier puder, cukier wanilinowy i masło.
  3. Wlej olejek zapachowy, wymieszaj.
  4. Masę podziel na dwie części, do jednej dodaj kakao i wymieszaj.
  5. Ułóż trzy rzędy herbatników (po 6 w rzędzie).
  6. Posmaruj je białą masą, na to ułóż drugą warstwę herbatników i posmaruj masą kakaową.
  7. Złóż domek, oblej polewą i udekoruj bakaliami lub wiórkami kokosowymi.
  8. Wstaw do lodówki.
  9. Podawaj dzień po przyrządzeniu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: