Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Mortadela w sosie pomidorowym

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Mortadelę pokrój w drobną kostkę i przysmaż na patelni na rozgrzanym oleju.
  2. W czasie smażenia dopraw papryką i przyprawą ZIARENKA SMAKU.
  3. Gdy kiełbasa będzie lekko podsmażona dodaj do niej pokrojoną w kostkę cebulę i smaż dalej, póki cebula się nie zeszkli na złoto.
  4. Sos pomidorowy rozprowadź w 300 ml wody, wlej na patelnię i gotuj całość pzez 5 minut, mieszając.
  5. Ryż ugotuj, rozłóż na talerze i podawaj z mortadelą w sosie.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Mortadela w sosie pomidorowym
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Mortadela w sosie pomidorowym

Wydrukuj przepis

Mortadela w sosie pomidorowym

Zgłoś przepis do moderacji