Sałatka z rzodkiewek

5/5 5 9 5 1
5/5 5 9 5 1
  • Przygotowanie: 20 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rzodkiewkę zetrzyj na tarce.
  2. Pozostałe składniki pokrój drobniutko. Dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj majonez i musztardę.
  3. Wszystko razem delikatnie wymieszaj.

Opis przepisu:

Lekka, wiosenna i pyszna sałatka z rzodkiewek to doskonała propozycja na uzupełnienie obiadu. Możesz ją także zaproponować w menu śniadaniowym, podając do niej pieczywo, najlepiej pełnoziarniste. Do sałatki wykorzystaj rzodkiewki, białą rzodkiew, paprykę, ogórek i jajko, a sos przygotuj z musztardy i kremowego Majonezu Dekoracyjnego WINIARY.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?