1

2

Przepisy

Sałatka z rzodkiewek

5/5

przygotowanie: 0 minut

porcje: 4 porcje

Lekka, wiosenna i pyszna sałatka z rzodkiewek to doskonała propozycja na uzupełnienie obiadu. Możesz ją także zaproponować w menu śniadaniowym, podając do niej pieczywo, najlepiej pełnoziarniste. Do sałatki wykorzystaj rzodkiewki, białą rzodkiew, paprykę, ogórek i jajko, a sos przygotuj z musztardy i kremowego Majonezu Dekoracyjnego WINIARY.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rzodkiewkę zetrzyj na tarce.
  2. Pozostałe składniki pokrój drobniutko, dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj majonez i musztardę
  3. Wszystko razem delikatnie wymieszaj.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: