Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Tort serowy na zimno

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 8
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Z podanych składników upiecz biszkopt w tortownicy.
  2. Zmielony ser rozetrzyj w donicy, dodaj gęstniejącą 1 galaretkę rozpuszczoną w 0,5 szklanki wody.
  3. Na końcu dodaj ubitą śmietanę.
  4. Delikatnie razem wymieszaj, wyłóż na biszkopt.
  5. Do masy serowej możesz dodać owoce sezonowe.
  6. Na wierzch wylej pozostałe 2 galaretki rozpuszczone w 700 ml wrzątku i ostudzone.
Kalorie: - kcal / 8 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Tort serowy na zimno

Wydrukuj przepis

Tort serowy na zimno

Zgłoś przepis do moderacji