Seler naciowy w majonezie

Oceń ten przepis!

4/5 4 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 18 min.

  • Porcje 4

4/5 4 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler obierz dokładnie pokrój w cienkie plasterki.
  2. Indyka pokrój w paski.
  3. Kukurydzę osącz z zalewy.
  4. Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
  5. Podawaj jako przystawkę ze świeżym pieczywem.

Opis przepisu:

Pyszna, sycąca sałatka z selera naciowego, z wędzonym indykiem i kukurydzą, doprawiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz świeżym koperkiem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?