Piersi kurczaka pieczone z serem

Oceń ten przepis!

5/5 5 27 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 1 godz. 40 min.

  • Porcje 4

5/5 5 27 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Piersi umyj, osusz, oprósz solą i obłóż czosnkiem.
  2. Następnie posmaruj Majonezem i posyp startym serem.
  3. Włóż do naczynia żaroodpornego, wstaw do piekarnika i piecz 1,5 godz.

Opis przepisu:

Kto z Was nie lubi kurczaka? To różnorodna baza, którą można przygotowywać na wiele sposobów – jednym z nich jest pomysł na piersi kurczaka pieczone z serem. Nasze danie jest naprawdę łatwe w przygotowaniu – na filety z piersi kurczaka wystarczy wyłożyć czosnek i posmarować odrobiną Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. Całość dopełni parmezan, który rozpuści się podczas pieczenia i nada naszej potrawie wyraźnego aromatu i smaku.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?