Szaszłyki z piersi kurczaka i warzyw z sosem curry WINIARY

Oceń ten przepis!

5/5 5 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 17 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kurczaka pokrój w niedużą kostkę, paprykę w kwadraciki o boku około 2 cm, cebulę w krążki, a cukinię w grube plastry, a następnie ćwiartki.
  2. Na patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemiennie kawałki kurczaka i kawałki warzyw. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Piecz na rozgrzanym grillu przez kilka minut z każdej strony, aż mięso będzie upieczone w środku.
  4. Podawaj z Sosem Curry WINIARY.

Opis przepisu:

Idealna przekąska na grilla, czyli aromatyczne szaszłyki z piersi kurczaka i warzyw: cukinii, kolorowej papryki i cebuli. Grillowane na rumiano szaszłyki z kurczakiem i warzywami zajadaj w towarzystwie Sosu Curry WINIARY. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?