1

2

Przepisy

Szaszłyki z piersi kurczaka i warzyw z sosem curry WINIARY

5/5 5 17 5 1

przygotowanie: 35 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kurczaka pokrój w niedużą kostkę, paprykę w kwadraciki o boku około 2 cm, cebulę w krążki, a cukinię w grube plastry, a następnie ćwiartki.
  2. Na patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemiennie kawałki kurczaka i kawałki warzyw. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Piecz na rozgrzanym grillu przez kilka minut z każdej strony, aż mięso będzie upieczone w środku.
  4. Podawaj z Sosem Curry WINIARY.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: