1

2

Przepisy

Jajka faszerowane z groszkiem

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka przekrój na połowy, wyjmij żółtka i przełóż je do miseczki.
  2. Pokrój szynkę na drobne kosteczki, dodaj do żółtek.
  3. Rozgnieć wszystko razem z majonezem, dopraw solą, papryką.
  4. Dodaj groszek i delikatnie wymieszaj.
  5. Nakładaj kopczyki farszu na połówki białek.
  6. Oprósz papryką w proszku lub udekoruj paskami świeżej papryki.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: