Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Sernik na zimno z brzoskwiniami

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 8
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Biszkopty ułóż na dnie dużej tortownicy.
  2. Brzoskwinie pokrój w kostkę, a 2 połówki pozostaw do dekoracji.
  3. Galaretki wiśniowe rozpuść w 1/2 litra wrzątku.
  4. Ostudź i odstaw do lekkiego stężenia, dodaj 3 serki.
  5. Jak masa będzie jednolita, dodaj część pokrojonych w kostkę brzoskwiń.
  6. Wylej masę na biszkopty i wstaw do lodówki na 15 minut.
  7. W ten sam sposób przygotuj masę z galaretek agrestowych.
  8. Galaretkę pomarańczową rozpuść w 300 ml wrzątku, ostaw do ostygnięcia, w tym czasie rozłóż dekoracyjnie brzoskwinie na schłodzonym cieście, zalej je galaretką i ponownie umieść w lodówce.
Kalorie: - kcal / 8 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Sernik na zimno z brzoskwiniami

Wydrukuj przepis

Sernik na zimno z brzoskwiniami

Zgłoś przepis do moderacji