1

2

Przepisy

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Zacznij od budyniu - połącz 1 szkl. mleka, 2 opakowania wiórków kokosowych i cukier wanilinowy.
  2. Całość zagotuj i do gotującego budyniu dodawaj powoli masę.
  3. Masę przygotuj łącząc 1 szkl. mleka, 2 żółtka, mąkę pszenną i ziemniaczaną.
  4. Do wystudzonego budyniu dodawaj po łyżce masła, dokładnie rozcieraj.
  5. Blachę wyłóż folią aluminiową lub papierem i najładaj warstwami - krakersy naprzemiennie z masą budyniową.
  6. Po wyczerpaniu się składników posyp ciasto wiórkami kokosowymi.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: