Zupa rybna

Oceń ten przepis!

5/5 5 37 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 37 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebule obierz, pokrój w krążki i podsmaż na patelni na rozgrzanym maśle.
  2. Filety rybne pokrój w paski.
  3. Bulion warzywny rozpuść w 1 l wrzącej wody.
  4. Dodaj filety i cebulę, gotuj przez 10 minut.
  5. Dopraw zupę śmietaną.
  6. Zupę podawaj posypaną natką pietruszki.

Opis przepisu:

Aromatyczną zupę rybną można przygotować ze świeżych lub mrożonych filetów. Wystarczy ugotować rybę z dodatkiem podsmażonej na maśle cebuli w esencjonalnym Bulionie warzywnym WINIARY. Doprawiamy śmietaną, posypujemy natką - i już mamy pyszną, gorącą zupę - idealną na lekki lunch lub na obiad.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?