Bulion z kurkami

Oceń ten przepis!

4/5 4 5 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 35 min.

  • Porcje 4

4/5 4 5 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rosół przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
  2. Kurki i cebulę oczyść i pokrój.
  3. Mięso pokrój w kostkę.
  4. Na maśle podsmaż mięso, cebulę i kurki przez około 10 minut.
  5. Zawartość patelni dodaj do Rosołu i zagotuj. Dopraw pieprzem i przyprawą.
  6. Podawaj posypane natką pietruszki.

Opis przepisu:

Bulion z kurkami to propozycja na przystawkę do dania głównego. Swoim smakiem może zachwycić jednak na tyle, że wrażeniami przebije się na pierwsze miejsce. Bulion opierajmy na rosole drobiowo-warzywnym Domowa Kuchnia WINIARY. Zapewni on idealny balans smaków i równowagę między aromatem grzybów, zapachem bulionu. Nic tylko jeść. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?