1

2

Przepisy

Bulion z kurkami

3/5 3 4 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

116 calories kalorie: 116 kcal / porcja

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rosół przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
  2. Kurki i cebulę oczyść i pokrój.
  3. Mięso pokrój w kostkę.
  4. Na maśle podsmaż mięso, cebulę i kurki przez około 10 minut.
  5. Zawartość patelni dodaj do Rosołu.
  6. Zagotuj.
  7. Dopraw Przyprawą i pieprzem.
  8. Podawaj posypane natką pietruszki.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: