1

2

Przepisy

Sos diabelski

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Dokładnie ubij trzepaczką majonez z koniakiem, sokiem i skórką z cytryny.
  2. Wymieszaj z sosem chili, cukrem i pieprzem cayenne.
  3. Przykryj, lekko schłodź.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: