1

2

Przepisy

Jajka faszerowane z kiełbasą

4/5 4 4 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jaja ugotuj na twardo, przekrój na połowy, wyjmij żółtka.
  2. Kiełbasę obierz ze skórki, zmiel razem z żółtkami, dodaj 2 łyżki Majonezu, dopraw solą i pieprzem, mieszaj do uzyskania jednolitej pasty.
  3. Do połówek jaj nakładaj uzyskany farsz.
  4. Ułóż na półmisku, udekoruj pozostałym majonezem i pozostaw w lodówce na ok 15 min.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: