1

2

Przepisy

Babka z białek

4/5

przygotowanie: 0 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Białka ubij, dodaj cukier, olej, mąkę i proszek do pieczenia.
  2. Ciasto podziel na 4 części.
  3. Do 1 dodaj żółtka, do 2 dodaj kakao, do 3 dodaj kisiel WINIARY, do 4 dodaj mak.
  4. Włóż po kolei do formy i upiecz.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: