Surówka z białej kapusty

Oceń ten przepis!

4/5 4 30 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 6

4/5 4 30 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę umyj, poszatkuj, posyp solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym. Następnie dobrze zgnieć i odstaw na parę minut.
  2. Połącz ją ze śmietaną (0,5 szklanki) i z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
  3. Dopraw solą i pieprzem, zalej kapustę i wymieszaj.

Opis przepisu:

Do obiadu, na przystawkę i do grilla – surówka z białej kapusty, z dodatkiem kwasku cytrynowego i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. Może służyć jako dodatek do mięs, ale również sprawdzi się idealnie jako farsz do hamburgerów czy kanapek, jakie możemy przygotować na rodzinne imprezy.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?