Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Śledź w pierzynce

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Śledzie pokrójw kostkę, przełóż do miski, posyp cebulą pokrojoną w kostkę.
  2. Śmietanę wymieszaj z majonezem, dopraw do smaku.
  3. Jedną trzecią tego sosu połóż na śledzie z cebulą.
  4. Następnie rozłóż ugotowaną marchewkę startą na tarce w łezki. Na to kolejną 1/3 sosu.
  5. Następnie ziemniaki ugotowane i starte na tarce w łezki i resztę sosu.
  6. Ostatnia warstwa to jajka ugotowane i pokrojone w kostkę.
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

  • ziemniaki (3 sztuki)
  • jajko (3 sztuki)
  • cebula (2 sztuki)
  • śmietana (1 opakowanie)
  • marchew (3 sztuki)
  • Majonez Dekoracyjny WINIARY (1 słoik)
  • filet śledziowy (5 sztuk)
Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Śledź w pierzynce
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Śledź w pierzynce

Wydrukuj przepis

Śledź w pierzynce

Zgłoś przepis do moderacji