Galaretkowy arbuz

Oceń ten przepis!

4/5 4 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 10

4/5 4 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Rozpuść 4 Galaretki WINIARY o smaku Arbuzada w 1200 ml wody (mniej niż według przepisu na opakowaniu).
  2. Wydrąż połówkę arbuza, a skórę dokładnie oczyść i osusz papierowym ręcznikiem.
  3. Rozpuszczone galaretki przelej do miski powstałej ze skóry arbuza i wstaw do lodówki do całkowitego stężenia.
  4. Galaretkowy arbuz pokrój na części jak świeży owoc.

Opis przepisu:

Tym deserem z pewnością podbijesz serca największych, deserowych łakomczuchów! Soczysta Galaretka smak arbuzowy WINIARY wspaniale wypełni wnętrze arbuza i sprawi wakacyjną przyjemność najmłodszym miłośnikom kuchni! Wypróbuj nasz przepis na galaretkowego arbuza!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?