Burgery drobiowo-warzywne z sosem z masła orzechowego i piklami

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 40 min.

  • Porcje 4

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mielone mięso umieść w misce i dodaj do niego marchewkę startą na grubych oczkach.
  2. Dodaj zawartość opakowania sosu. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj. Uformuj kotlety wielkości bułek i odstaw do lodówki.
  3. W osobnej miseczce wymieszaj ze sobą wszystkie składniki sosu.
  4. Schłodzone burgery smaż po ok 5–7 min z każdej strony. Podawaj w ulubionej bułce z ulubionymi dodatkami oraz sosem orzechowym.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?