składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Zawartość opakowania wymieszaj z bulionem i podgrzej zgodnie z instrukcją. Do jeszcze ciepłego sosu dodaj słodką śmietankę i połowę sera. Następnie dosyp czosnek oraz oregano i dopraw solą i pieprzem.
- Cukinię pokrój w pół-talarki, a marchewkę zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Warzywa wymieszaj z sosem i makaronem,a potem przełóż do formy do zapiekania i posyp pozostałym startym serem.
- Przykryj folią aluminiową i piecz przez ok. 30 min w temp.180°C. Po tym czasie zdejmij folię i pozwól,aby zapiekanka się zarumieniła.
Opis przepisu:
Autor: WINIARY
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?