Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

5/5 5 2 5 1
5/5 5 2 5 1
  • Przygotowanie: 20 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Zupę cebulową WINIARY Jak u mamy wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
  2. Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
  3. Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
  4. Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.

Opis przepisu:

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert wspaniale rozgrzewa, a do tego syci. Sekret tego dania tkwi w aromatycznej bazie, którą przygotujesz z Zupy cebulowej Jak u Mamy WINIARY oraz w dodatku ciągnącego się, przypieczonego sera camembert. Zupę cebulową możesz również serwować z dodatkiem pysznych, domowych grzanek.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?