Grillowany stek z pomidora bawole serce z sosem ziołowym Winiary

5/5 5 1 5 1
5/5 5 1 5 1
  • Przygotowanie: 30 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pomidory pokrój na grube plastry o ok 1-1,5 cm grubości. Posmaruj oliwą i grilluj kilka minut z obu stron.
  2. Na patelni, na oliwie podsmaż bułkę tartą. Posiekaj natkę pietruszki i bazylię. Zetrzyj skórkę z cytryny.
  3. Wymieszaj podsmażoną bułkę z ziołami i skórkami z cytryny. Skrop sokiem z cytryny. Taką kruszonką posyp grillowane pomidory.
  4. Serwuj z sosem ziołowym Winiary i grzankami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?