Grillowany stek z pomidora bawole serce z sosem ziołowym Winiary

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Porcje 4

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pomidory pokrój na grube plastry o ok 1-1,5 cm grubości. Posmaruj oliwą i grilluj kilka minut z obu stron.
  2. Na patelni, na oliwie podsmaż bułkę tartą. Posiekaj natkę pietruszki i bazylię. Zetrzyj skórkę z cytryny.
  3. Wymieszaj podsmażoną bułkę z ziołami i skórkami z cytryny. Skrop sokiem z cytryny. Taką kruszonką posyp grillowane pomidory.
  4. Serwuj z sosem ziołowym Winiary i grzankami.

Opis przepisu:

Szukasz inspiracji na grilla? Dobrze trafiłaś! Mamy dla Ciebie coś wyjątkowego — Grillowany stek z pomidora bawole serce z sosem ziołowym Winiary! To idealna propozycja dla wszystkich, którym znudziły się tradycyjne kiełbasy z rusztu. Ten przepis ucieszy nie tylko tych, którzy szukają nowych sposobów na grilla, ale również tych, którzy szukają rozwiązań niewymagających dużej ilości czasu. Sprawdź nasz przepis!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?