Letni coleslaw z rzodkiewką i szczypiorkiem

5/5 5 1 5 1
5/5 5 1 5 1
  • Przygotowanie: 25 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Sałatka

Sos

Przygotowanie:

  1. Majonez Delikatny WINIARY wymieszaj z octem i drobno posiekanymi kaparami, dopraw solą i pieprzem.
  2. Kapustę posiekaj, dodaj sól i odstaw na 10 minut.
  3. Rzodkiewki pokrój na cienkie plasterki, dymkę i natkę pietruszki posiekaj. Dodaj do kapusty, polej sosem, wymieszaj i ewentualnie dopraw do smaku pieprzem.
  4. Doskonale pasuje do karkówki przyrzadzonej na grillu z wykorzystaniem Pomysłu na... Karkówkę z Grilla 2w1.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?