Roladki z dorsza nadziewnae pomidorami koktajlowymi i serem fetą zapiekane w sosie pomidorowym z dodatkiem nasion goii

5/5 5 5 5 1
5/5 5 5 5 1
  • Przygotowanie: 35 min.

  • Oczekiwanie: 50 min.

  • Porcje: 6

Przygotowanie:

  1. Filety myjemy , osuszamy ręcznikiem papierowym i  przykrawamy wzdłuż na pół.
  2. Każdy kawałek posypujemy solą morską oraz ziołami prowansalskimi, kładziemy porcje sera feta, pomidor koktajlowy i zwijamy w roladki.
  3. Na dno naczynia do zapiekania wlewamy koncentrat z przyprawami - pomidorowa Winiary i układamy roladki.
  4. Wolne przestrzenie wypełniamy pokrojoną w ćwiartki cebulą , posiekanym czosnkiem, posiekaną natką z pietruszki i jagodami goi.
  5. Całość posypujemy solą , pieprzem oraz sezamem .
  6. Zapiekamy w  piekarniku przez około 50 minut.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?