Żurek z wędzoną rybą

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Porcje 4

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do 750 ml wody dodaj Żurek Nasza Specjalność Winiary. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Dodaj chrzan i gotuj całość na małym ogniu przez 5 min, często mieszając.
  2. Zupę podawaj z kawałkami łososia i posypaną koperkiem.

Opis przepisu:

Szukasz pomysłów na oryginalną zupę o zaskakującym smaku? Sprawdź nasz przepis na żurek z wędzoną rybą. Przekonaj się, jak łatwo jest urozmaić tradycyjne danie za pomocą jednego składnika. Plastry wędzonego łososia sprawią, że na nowo odkryjesz doskonale znany ci smak. Przygotuj Żurek Nasza Specjalność WINIARY, dodaj chrzan, a otrzymasz lekko pikantną nutę, która rozgrzeje cię w chłodniejsze dni.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?