Kanapka Cezara

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 2

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Z jajek przepiórczych usmaż jajka sadzone – po 2 szt. na kanapkę.
  2. Pomidory pokrój w plastry, podobnie pozostałości z pieczonego kurczaka.
  3. Na chrupiącym, przyrumienionym pieczywie układaj kolejno: kolorowe pomidory, kilka listków sałaty, plastry kurczaka, ser, Sos Tatarski WINIARY oraz sadzone jajka przepiórcze. Całość przykryj drugim przyrumienionym kawałkiem pieczywa.

Opis przepisu:

Kanapka Cezara to przekąska, której trudno się oprzeć. Na przyrumienionym, chrupiącym pieczywie układamy piętra kolorowych dodatków – pomidorki, sałatę, ser, a także plastry chrupiącego kurczaka. Kompozycję kanapki Cezara idealnie dopełnią przepiórcze jaja sadzone i charakterny Sos tatarski Winiary. Spróbujesz?

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?