Deser budyniowy

5/5 5 6 5 1
5/5 5 6 5 1
  • Przygotowanie: 25 min.

  • Oczekiwanie: 10 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ciastka zbożowe zblenduj i wymieszaj z rozpuszczonym masłem i wyłóż je na dno przygotowanych słoiczków.
  2. Zrób budyń do ciast i kremów waniliowy WINIARY (przepis na opakowaniu), przykryj folią, schłodź w lodówce.
  3. Schłodzony budyń wyłóż na ciastka, dodaj świeże owoce na wierzch.

Opis przepisu:

Niezapowiedziani goście? Nagła ochota na „coś słodkiego”? Deser budyniowy jest idealnym rozwiązaniem właśnie w takich sytuacjach. Prosty i szybki przepis przyda Ci się za każdym razem, kiedy zostaniesz zaskoczona nagłą potrzebą zorganizowania słodkiego poczęstunku. Sprawdź nasz przepis na deser budyniowy!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?