Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 350 ml gorącej wody i ostudzić.
Galaretkę przelać do foremki o wymiarach 20 cm x 7 cm, dodać borówki i ustawić pod skosem w lodówce do stężenia.
Galaretkę truskawkową rozpuścić w 100 ml gorącej wody i ostudzić.
Następnie galaretkę zmiksować z serkiem waniliowym i całość wyłożyć na galaretkę przezroczystą.
Na wierzchu ułożyć biszkopty i delikatnie je docisnąć.
Całość odstawić do lodówki do stężenia.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0