Sałatka z grillowanych warzyw z sosem czosnkowym WINAIRY

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

Przygotowanie:

  1. Warzywa myjemy, paprykę kroimy w słupki a pozostałe warzywa w plastry. Krążki bakłażana lekko solimy, po 5 minutach wycieramy ręcznikiem papierowym nadmiar soku. Wszystkie kawałki smarujemy oliwą i posypujemy przyprawą ziołową.
  2. Warzywa kładziemy partiami na grillu i opiekamy kilka minut z dwu stron.
  3. Upieczone układamy na talerzu wg uznania i polewamy sosem czosnkowym WINIARY. Dekorujemy pokrojonymi pomidorkami i zieleniną. Podajemy z grzankami. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?