tartaletki czekoladowo - budyniowe z jagodami

Oceń ten przepis!

5/5 5 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 40 min.

  • Oczekiwanie 1 godz.

  • Porcje 12

5/5 5 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

Przygotowanie:

  1. mąkę wymieszać z solą, dodać posiekane masło. Wyrobić ciasto stopniowo dodając mleko. Ciasto zmrozić przez ok pół godziny. Ciastem wylepić posmarowane masłem foremki i piec przez ok 15 min w temp. 180 stopni.
  2. Budyń gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Gdy nieco przestygnie dodajemy drobno pokrojoną czekoladę. Budyniem napełniamy kruche ciastka, posypujemy jagodami i startą białą czekoladą. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?