Sałatka ryżowa z szynką

4/5 4 33 5 1
4/5 4 33 5 1
  • Przygotowanie: 25 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser, szynkę i ogórki pokrój w kostkę.
  2. Kukurydzę osącz z zalewy.
  3. Pokrojone składniki i kukurydzę wymieszaj z Majonezem Delikatnym WINIARY. Dodaj ugotowany ryż.
  4. Dopraw bazylią i dokładnie wymieszaj.
  5. Podawaj jako przystawkę, udekorowaną natką pietruszki.

Opis przepisu:

Mamy wiele pomysłów na sałatki z ryżem, chętnie bawimy się smakami i komponujemy nowe przepisy na obiad, śniadanie lub kolację. Dziś w menu sałatka ryżowa z szynką z nutką bazylii...

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?