Warzywa z grilla marynowane w occie balsamicznym z rozmarynem

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 25 min.

  • Porcje 4

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Marynata

Przygotowanie:

  1. Warzywa umyj i pokrój tak, jak lubisz. Możesz zrobić z nich np. szaszłyki.
  2. Obierz listki rozmarynu i drobno posiekaj.
  3. Następnie wszystkie składniki marynaty utrzyj w moździerzu i dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
  4. Wymieszaj pokrojone warzywa z marynatą i odstaw je na minimum 15 minut.
  5. Grilluj na rozgrzanym grillu tak długo, jak lubisz.
  6. Podkręć smak Sosem Czosnkowym WINIARY.

Opis przepisu:

Lubisz rozpływać się nad aromatem grillowych potraw? Odkryj nowy smak i zapach marynowanych warzyw z grilla! Dobrze przygotowane warzywa z grilla potrafią przyprawić o zwiększony apetyt i szybsze bicie serca… szczególnie, gdy wzbogacisz ich smak Sosem Czosnkowym WINIARY. Aby raczyć się wybornym smakiem warzyw z grilla, wystarczy wymieszać cukinię, paprykę, bakłażan i czerwoną cebulę w marynacie i grillować warzywa tak długo, jak lubisz. Są doskonałym dodatkiem do innych grillowanych potraw!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?