Karkówka z grilla z Sosem Ziołowym WINIARY

4/5 4 4 5 1
4/5 4 4 5 1
  • Przygotowanie: 10 min.

  • Oczekiwanie: 1 godz.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Marynata

Przygotowanie:

  1. Wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
  2. Karkówkę pokrój w plastry i marynuj przez minimum 1 godzinę.
  3. Podawaj z Sosem Ziołowym z nutą czosnku WINIARY.

Opis przepisu:

Chcesz przygotować najlepszą karkówkę z grilla, która pysznie pachnie i jeszcze lepiej smakuje? W takim razie zamarynuj pokrojoną w plastry karkówkę wieprzową nawet 24 godziny przed położeniem na ruszcie! Przez ten czas wszystkie smaki i składniki marynaty dobrze się połączę i przenikną przez karkówkę na grilla. Później pozostaje już tylko cierpliwe grillowanie! Na koniec polecamy podkręcić smak grillowanej karkówki Sosem Ziołowym WINIARY – Twoje podniebienie będzie zachwycone!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?