Burger z grilla z Sosem Czosnkowym WINIARY

Oceń ten przepis!

5/5 5 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Dodatki

Przygotowanie:

  1. Wszystkie składniki na burgera dokładnie wymieszaj w misce.
  2. Uformuj 4 duże burgery.
  3. Grilluj mięso na mocno rozgrzanym grillu do ulubionego stopnia wysmażenia.
  4. Dolną część bułki posmaruj Sosem Czosnkowym WINIARY.
  5. Następnie połóż na niej mięso, sałatę, plaster pomidora i cebuli, kolejną warstwę Sosu Czosnkowego WINIARY. Całość zamknij górną częścią bułki.

Opis przepisu:

Podkręć atmosferę swojego grillowego przyjęcia i ożyw swoich gości pysznymi burgerami z grilla! To prostsze, niż myślisz. Do grillowanych burgerów wystarczy Ci trochę mielonej wołowiny, kilka porcji świeżych warzyw, garść aromatycznych przypraw i bułki (np. posypane sezamem). Jeśli chcesz, żeby goście zapamiętali smak Twoich burgerów z wołowiną z grilla na bardzo długo, podawaj je z Sosem Czosnkowym WINIARY, który świetnie złączy wszystkie składniki.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?